Τρόποι πληρωμής

Μέθοδοι πληρωμής

Μέθοδοι πληρωμής | Cash on delivery

Για κάθε αποστολή προσφέρουμε την επιλογή cash-on-delivery. Πληρώνετε την αποστολή σας απευθείας στον άνθρωπος παράδοσης. Αυτή η μέθοδος δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό ούτε προπληρωμή.

Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να πληρώσετε το ποσό του τιμολογίου απευθείας στον courier όταν παραδίδετε την αποστολή στην πόρτα σας. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά τη στιγμή της παράδοσης, διευκρινίστε το ακριβές ποσό που εμφανίζεται στην επιβεβαίωση της παράδοσης e-mail σας ως κούριερ δεν μπορεί να γνωρίζει, όταν μια αλλαγή. Η πληρωμή με επιταγή δεν γίνεται αποδεκτή.

Η επιλογή ¨Πληρωμή με αντικαταβολή¨ είναι διαθέσιμη για παραγγελίες έως 500 ευρώ!

 

 

Πληρωμή με τραπεζική κάρτα

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή με τις ακόλουθες κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro. Μπορείτε να είστε σίγουροι για την πληρωμή επειδή τα δεδομένα σας είναι ασφαλισμένα με πιστοποιητικό SSL. Φροντίζουμε για την ασφάλειά σας με τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.

Εάν έχετε δημιουργήσει έναν τρισδιάστατο κωδικό πρόσβασης στην κάρτα, θα ανακατευθυνθείτε στην πύλη της τράπεζας υπηρεσιών για να επαληθεύσετε τη γνησιότητα της ηλεκτρονικής πληρωμής σας και να επαληθεύσετε τη συναλλαγή με τον κωδικό πρόσβασης 3D. Αφού εισαγάγετε τον 3D κωδικό πρόσβασής σας και ολοκληρώσετε τα απαιτούμενα βήματα, πρέπει να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Αυτό το βήμα βοηθά στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή χρήσης της κάρτας σας εν αγνοία σας. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης μετά την επιτυχή συναλλαγή.

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει έναν τρισδιάστατο κωδικό πρόσβασης για την κάρτα σας, αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συμπλήρωση εντύπων ή εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα / δεν πληρώνετε ή δεν ολοκληρώνετε μια συναλλαγή, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας.

- Οι ευρωπαϊκές κάρτες θα χρεώνουν επιπλέον 1,9% του συνολικού ποσού
- Οι διεθνείς κάρτες που εκδίδονται εκτός Ευρώπης και Ηνωμένου Βασιλείου θα χρεώνουν επιπλέον 3,25% του συνολικού ποσού

 

Τραπεζική μεταφορά

- Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για την πληρωμή, εκτός από μια τυπική χρέωση μεταφοράς, σύμφωνα με το τιμολόγιο της τράπεζάς σας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με κάρτα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή με τις ακόλουθες κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro.

Κατά την επιλογή προπληρωμής μέσω τραπεζικής μεταφοράς, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με λεπτομέρειες σχετικά με τον τραπεζικό μας λογαριασμό μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Μόλις ληφθεί το ποσό της παραγγελίας, η παραγγελία σας αποστέλλεται.

Εάν έχετε επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής μέσω τραπεζικού εμβάσματος, τη μεταφορά του ποσού της παραγγελίας σας στο λογαριασμό του «PART TRADING» Ltd. ως βάση της μετάφρασης αναφέροντας την παραγγελία σας.

Πληροφορίες πληρωμής:

Παραλήπτης: PART TRADING Ltd.

Τράπεζα: PROCREDIT BANK AG GERMANY


Λογαριασμός: DE80 5021 0800 0084 4200 00

BIC: PRCBDEFFXXX