Τρόποι πληρωμής

Μέθοδοι πληρωμής

Μέθοδοι πληρωμής | Cash on delivery

Για κάθε αποστολή προσφέρουμε την επιλογή cash-on-delivery. Πληρώνετε την αποστολή σας απευθείας στον άνθρωπος παράδοσης. Αυτή η μέθοδος δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό ούτε προπληρωμή.

Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να πληρώσετε το ποσό του τιμολογίου απευθείας στον courier όταν παραδίδετε την αποστολή στην πόρτα σας. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά τη στιγμή της παράδοσης, διευκρινίστε το ακριβές ποσό που εμφανίζεται στην επιβεβαίωση της παράδοσης e-mail σας ως κούριερ δεν μπορεί να γνωρίζει, όταν μια αλλαγή. Η πληρωμή με επιταγή δεν γίνεται αποδεκτή.

Η επιλογή ¨Πληρωμή με αντικαταβολή¨ είναι διαθέσιμη για παραγγελίες έως 500 ευρώ!

 

Τραπεζική μεταφορά

Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με κάρτα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή με τις ακόλουθες κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro.

Κατά την επιλογή προπληρωμής μέσω τραπεζικής μεταφοράς, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς με λεπτομέρειες σχετικά με τον τραπεζικό μας λογαριασμό μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Μόλις ληφθεί το ποσό της παραγγελίας, η παραγγελία σας αποστέλλεται.

Εάν έχετε επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής μέσω τραπεζικού εμβάσματος, τη μεταφορά του ποσού της παραγγελίας σας στο λογαριασμό του «PART TRADING» Ltd. ως βάση της μετάφρασης αναφέροντας την παραγγελία σας.

Πληροφορίες πληρωμής:

Παραλήπτης: PART TRADING Ltd.

Τράπεζα: PROCREDIT BANK
AG GERMANY

Λογαριασμός: DE80 5021 0800 0084 4200 00

BIC: PRCBDEFFXXX