logo
Καλάθι Αγορών
0

FAQ

Προϊόντα

Η αναρρόφηση του αυτοκινήτου αντικαθιστά τις δημοφιλείς λίστες ή τις κλασικές σπείρες. Η σταθερότητα του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας οφείλεται ακριβώς σε αυτό το είδος αμορτισέρ, που βασίζονται στον συμπιεσμένο αέρα.


Οι αερόσακοι είναι τοποθετημένοι σε αερόσακους, οι οποίοι αντλούνται από τον αεροσυμπιεστή, απορροφώντας τον πιο κοινό αέρα από την ατμόσφαιρα, ο οποίος περνάει μέσα από τον απορροφητήρα και διοχετεύει τις πένσες μέχρι το απαιτούμενο όγκο για να ομαλοποιήσει το αυτοκίνητο.


Το ύψος της αναρρόφησης παρέχει μεγάλη πρόσφυση για την αύξηση της άνεσης κατά την οδήγηση και τη διατήρηση της βέλτιστης οδικής ασφάλειας χωρίς αλλαγές, επιτρέποντας την ομαλή οδήγηση του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από το φορτίο του. Το πίσω μέρος του οχήματος δεν ανεβαίνει στο έδαφος, ενώ το εμπρόσθιο δεν ανεβάζει ψηλά - εδώ παίζεται το ρόλο του αερόστατου, ο συμπιεστής τροφοδοτεί την απαραίτητη ποσότητα αέρα προς τα πέλματα και το αυτοκίνητο ισορροπεί.

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων ορίζουν έναν αριθμό για κάθε προϊόν τους. Με αυτό τον αριθμό μπορείτε εύκολα να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε. Όταν ο αριθμός ΟΕΜ που αναζητάτε παρατίθεται στην περιγραφή του προϊόντος, αυτό σημαίνει ότι είναι συμβατό με το όχημά σας. Μπορείτε να βρείτε αριθμούς OEM στο πλαίσιο "Περιγραφή" με περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν.


Μερικές φορές, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων βάζουν περισσότερους από έναν αριθμό σε ένα προϊόν. Εάν μπορείτε να βρείτε τον αριθμό ΟΕΜ που ψάχνετε στις πληροφορίες του προϊόντος, είναι συμβατό με το όχημά σας.

Το 4MATIC είναι το εμπορικό όνομα ενός συστήματος τετρακίνησης που αναπτύχθηκε από τη Mercedes-Benz. Το Quattro είναι ένα εμπορικό σήμα που χρησιμοποιεί το Audi για να δείξει ότι η τεχνολογία ή τα συστήματα τετρακίνησης (AWD) χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων Audi. Ενώ η Audi χρησιμοποιεί πάντα τον όρο "quattro", τα αυτοκίνητα Volkswagen χρησιμοποιούν το "4motion". Απλά εξηγείται, το όχημα προωθείται και στους τέσσερις τροχούς, επιτρέποντας την αυξημένη πρόσφυση κάτω από ολισθηρές συνθήκες.


Για τα οχήματα της C, E, S, CL και CLS-Class Mercedes δεσμεύθηκε πιο συμπαγές και ως εκ τούτου το φως σύστημα, κατευθύνοντας κυρίως ισχύος στους πίσω τροχούς, και την απώλεια της οδήγησης έλξης και μπροστινά ελαστικά. Εγκατεστημένο σε αυτοκίνητα με εγκάρσιο κινητήρα και την πλατφόρμα MFA ως μηχανισμός A-Class 4MATIC λειτουργεί διαφορετικά - βασικά για το αυτοκίνητο μέσα από τα εμπρός ελαστικά και πίσω λαμβάνουν ισχύ μόνο όταν χρειάζεται.

Το AIRMATIC είναι εμπορικό σήμα της Mercedes-Benz για οχήματα με ανάρτηση αέρα. Σε σύγκριση με τη συμβατική ανάρτηση, η αερανάρτηση AIRMATIC προσφέρει πλεονεκτήματα όσον αφορά την ασφάλεια ταξιδιού και την άνεση. Η πνευματική ανάρτηση AIRMATIC ρυθμίζει αυτόματα τη δύναμη απόσβεσης κάθε τροχού σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της οδού.

Η χρέωση „Παλιό συμπιεστή/αμορτισέρ Κατάθεση“ είναι μια προσωρινή κατάθεση που ο έμπορος παίρνει ως είδος εγγύησης για να βεβαιωθεί ότι παίρνει το „ελαττωματικό“ μέρος σας μετά την αντικατάστασή του με ένα νέο. Όταν έχετε το νέο σας κομμάτι, θα το τοποθετήσετε στο αυτοκίνητό σας και θα πρέπει να στείλετε το κατεστραμμένο σε μας. Μόλις το λάβουμε, θα σας επιστρέψουμε το αρχικό ποσό κατάθεσης.

Για τη μέγιστη λειτουργικότητα και την απρόσκοπτη λειτουργία του συμπιεστή, είναι απαραίτητο να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε μαζί με αυτό ένα νέο ρελέ. Η αντικατάσταση του παλιού σας ρελέ με ένα νέο είναι απαραίτητη για την άριστη απόδοση του οχήματός σας στο δρόμο. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να μην εγγυάται το προϊόν χωρίς να αγοράσει νέο ρελέ.

Πληρωμή

Εμείς στην AEROPIK προσπαθούμε να διατηρήσουμε όλα τα προϊόντα μας στις αποθήκες μας και να σας παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση. Χρησιμοποιούμε αποδεδειγμένες υπηρεσίες ταχυμεταφορών για την παράδοση σε ένα γραφείο ή στην πόρτα σας.


Η παράδοση πραγματοποιείται από μία έως δύο εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες που γίνονται αποδεκτές έως τις 17:00 τις εργάσιμες ημέρες με τη Geniki Taxydromiki. Η τιμή παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με το προϊόν.

Παρέχουμε σε όλο τον κόσμο. Για να μάθετε το χρόνο και το κόστος παράδοσης, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους πληρωμής που γίνονται αποδεκτές από εμάς μπορείτε να βρείτε εδώ.


Στον κατάλογό μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία μοντέλων παγκοσμίου φήμης μάρκας αερόφουσκας. Τα προϊόντα μας διαθέτουν άδεια, έχουν εξαιρετική ποιότητα και περίοδο επιστροφής 30 ημερών.


Όλα τα προϊόντα της AEROPIK είναι επιλέξιμα για πλήρη επιστροφή χρημάτων αν επιστραφούν εντός 30 ημερών από την αγορά. Μπορείτε να κάνετε επιστροφή χρημάτων ζητώντας απευθείας μέσω της Portal Επιστροφών στην ενότητα Επιστροφές του καταστήματος μας.


Η υποβολή της αίτησης συνοδεύεται από περιγραφή του προβλήματος, καθώς και από φωτογραφίες της αποτυχίας και από την υποβολή επίσημου εγγράφου αγοράς (κάρτα εγγύησης, τιμολόγιο ή απόδειξη σε μετρητά) με τη μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: office@aeropik.com.


Ο πελάτης πρέπει να φέρει το κόστος της επιστροφής της απαίτησης. Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα επιστροφής και επισυνάψτε την στην αποστολή courier.

Το μέρος αποστέλλεται μέσω του πωλητή του κατασκευαστή, ο οποίος εξουσιοδοτεί την εγκυρότητα της αξίωσης. Εάν ο κατασκευαστής εγκρίνει την απαίτηση, ο έμπορος θα αντικαταστήσει το μέρος του πελάτη. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων σε εμάς είναι εις βάρος του πελάτη.

Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μας ενημερώσετε για την αξίωσή σας που θέλετε να φέρετε.


Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και επισυνάψτε την στο πακέτο επιστροφής. Μόλις λάβετε το αίτημά σας επιστροφής, θα σας στείλουμε μια προπληρωμένη ετικέτα επιστροφής και συσκευασία συσκευασίας. Εκτυπώστε τα δύο έγγραφα. Συνδεθείτε με το περιτύλιγμα. Μην ξεχάσετε να φορέσετε την προπληρωμένη ετικέτα επιστροφής στο ταχυδρομείο.


Στείλτε το πακέτο σε:

Part Trading Ltd.
4 Dimcho Debelyanov Str.
Bulgaria
Shumen
9700

Οι επιστροφές θα γίνονται μόνο με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε όταν αγοράσατε για πρώτη φορά.


Για να επιστρέψετε το παλιό σας μέρος, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και επισυνάψτε την στην αποστολή courier. Σημειώστε τα ακόλουθα σημεία:


• "Λόγοι επιστροφής" - "Επιστροφή του χρησιμοποιημένου μέρους"


• "Προτιμώμενη επιλογή επιστροφής" - "επιστροφή χρημάτων κατάθεση"


Βεβαιωθείτε ότι το τμήμα είναι ασφαλές και καλά συσκευασμένο και ότι η συσκευασία είναι κατάλληλη. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να αναλάβετε το κόστος επιστροφής.


Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις